SuperDocker

SuperDocker voor Mac

  • Gratis
  • In Nederlands
  • Version: 3.03

Je Dock naar de schoonheidssalon

Met het gratis SuperDocker verander je het uiterlijk van het Dock, de menubalk op het bureaublad van je Mac. Als bonus verander je bovendien de instellingen van enkele andere applicaties, zoals iTunes en het Dashboard.

SuperDocker verzamelt al zijn truken in een overzichtelijk menu met een verdeling tussen het Dock en de rest. Eerstgenoemde zet je bijvoorbeeld in 2D-vorm links op je desktop, in plaats van 3D en onderaan. Ook handig is het toevoegen van een stack (een uitrol-icoon in het Dock) van recent geopende applicaties. En hier houdt SuperDocker het niet bij: zo verander je onder andere de achtergrond van het loginscherm van je Mac en sleutel je aan de instellingen van de webverkenner Safari.

Ook haal je met SuperDocker widgets van het Dashboard naar je bureaublad. Hiervoor zet je deze in "Developer Mode", klik je op je favoriete app en verberg je vervolgens de rest met de F4-toets. Hoewel al deze streken zeker nuttig zijn, komt het programma wel tekort in uitleg. Bovendien werken enkele knoppen eenvoudigweg niet. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de stopzetting van de ontwikkeling van SuperDocker.

Af en toe heb je wat verandering nodig in je leven, zo ook met het uiterlijk en de systeeminstellingen van je Mac. SuperDocker is niet het 8e wereldwonder, maar qua trucage scoort de applicatie een dikke voldoende.

VOOR

  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Dashboard-widgets naar bureaublad

TEGEN

  • Soms te weinig uitleg
  • Enkele functies werken niet

Meeste downloads Personalisatie voor mac

SuperDocker

Download

SuperDocker 3.03 voor Mac

Beoordelingen about SuperDocker

Heeft u geprobeerd SuperDocker? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Verken Apps

×